Laitteistopalvelut

Toimitamme teille kaiken yrityksenne tarvitseman tietotekniikan: tabletit, pöytäkoneet, läppärit, palvelimet ja muut verkkoratkaisut, oheislaitteet, tietoturvapalvelut sekä ohjelmistot.

Myynti / Leasing / Asennus / Huolto

Tarjoamamme palvelut

Laitehankinnat, ohjelmistot ja asennukset

Toimitamme teille kaiken yrityksenne tarvitseman tietotekniikan: tabletit, pöytäkoneet, läppärit, palvelimet ja muut verkkoratkaisut, oheislaitteet, tietoturvapalvelut sekä ohjelmistot

Meillä on vuosien kokemus PK-yritysten tietotekniikkaratkaisuista ja laitteistoissamme on aina asianmukaiset takuut yllätysten välttämiseksi.

Huolto ja ylläpito

Haluatko, että joku tulee viivana auttamaan, kun tietotekniikka temppuilee?

Toivoisitko, että joku huolehtisi koneiden ja ohjelmistojen päivityksestä,tietoturvasta ja mahdollisista ongelmista ennen kuin ongelmat häiritsevät tai hidastavat työtehoa?

Meiltä saat myös kattavat huolto- ja ylläpitosopimukset edulliseen kuukausihintaan.

Leasing

Toimitamme laitteistot edullisesti mutta kauttamme saat myös asennukset, huoltosopimukset ja ohjelmistot. Tarjoamme lisäksi käyttökoulutusta ja apua kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä haasteissa.

Tietoturva ja varmuuskopiointi

Huolehdimme, että yrityksenne IT-järjestelmä on suojassa verkkohyökkäyksiltä, haittaohjelmilta sekä laitevikojen tai käyttäjävirheiden aiheuttamalta tietojen häviämiseltä.

Automatisoitu varmuuskopiointi varmistaa että tärkeät tiedot eivät huku esimerkiksi laitevian seurauksena ja se voidaan toteuttaa pilvipalveluna tai paikallisesti.