Digitaaliset palvelut

Rakennamme loistavia digitaalisia palveluita ja olemme asiakkaidemme luotettu kumppani digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä. Asiakkaamme eivät tyydy keskinkertaiseen, vaan tähtäävät huipulle.

Web Design / Verkkokaupat / Web hotellit / SmartTV

Tarjoamamme palvelut

Web Design

Tuotamme käyttäjäystävälliset ja ainutlaatuiset Internet-sivustot yhden sivun kampanjasivuista laajempiin verkkosivuratkaisuihin.

Optimointi

Kertaluontoinen optimointi parantaa aina sivuston sijoitusta hakutuloksissa, mutta kirkkaimpaan kärkeen pääsee vain pitkäjänteisellä optimointityöllä.

Hakukoneoptimointi varmistaa, että sivuston sisältö, tekniikka ja ulkoiset tekijät mahdollistavat hyvän hakukonenäkyvyyden.

Responsiivinen suunnittelu

Responsiivisesti suunnitellut verkkosivut skaalautuvat automaattisesti laitteen käyttämän selaimen leveyteen ja käyttökokemus säilyy miellyttävänä laitteesta riippumatta (kannettava, tabletti, älypuhelin).

Verkkokaupat

Laadukkaan verkkokaupan avulla asiakkaasi löytävät tuotteesi ja palvelusi. Suunnittelemme verkkokaupat yksilöllisesti tuotteittesi tai palvelujesi perusteella.

SSL / HTTPS

SSL-sertifikaatti eli varmenne suojaa sivustosi liikenteen ja parantaa samalla tietoturvaa sekä hakukonenäkyvyyttä.

Web hotellit

Palvelimemme ovat mitoitettu huomattavasti tehokkaammiksi ja palvelua voikin käyttää myös virtuaalipalvelimen korvaajana isommallekin web-sivulle.

Sähköpostit

Voit aktivoida jopa 100 postilaatikkoa tai ohjata postiliikenteen muulle palveluntarjoajalle. Sisältää myös jakelulistat, uudelleenohjaukset ja alias-osoitteet.

Verkkotunnukset

Voit hankkia kauttamme verkkotunnuksia lähes 400 eri verkkotunnuspäätteeseen kilpailukykyiseen hintaan. Palveluun voi liittää useita rinnakkaisia verkkotunnuksia ilman erillistä veloitusta.